Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Nisan 2021 - 10:58 Yorum: 0

Bandırma’da ücretsiz patates ve soğan dağıtımı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere üreticiden alınan patates ve soğanlar, ilçe merkezi ve kırsal mahallelere dağıtılmaya...

Bandırma’da ücretsiz patates ve soğan dağıtımı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere üreticiden alınan patates ve soğanlar, ilçe merkezi ve kırsal mahallelere dağıtılmaya başlandı.

Bandırma Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sebzeciler Meyveciler ve Balıkçılar Odası iş birliği içinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtımı bugün itibariyle başladı. Çiftçiye destek amaçlı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından çiftçiden alınan soğan ve patateslerin dağıtımı Bandırma'da gerçekleşiyor. İlçe genelinde binlerce haneye dağıtımı yapılacak olan kuru soğan ve patatesler Bandırma merkezine de ulaştı. Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından üreticiden alınan patates ve soğanlar, Bandırma Kaymakamlığı koordinasyonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile dağıtılmaya başlandı.

Bandırma’da ücretsiz patates ve soğan dağıtımı

Bandırma’da ücretsiz patates ve soğan dağıtımı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber