Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 29 Eylül 2022 - 17:08 Yorum: 0

Bandırmaspor, Samsunspor maçını kayıpsız geçmek istiyor

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Ünsal Yamaner, Samsunspor karşısında puan ya da puanlar alarak sahadan ayrılmak istediklerini söyledi.

Bandırmaspor, Samsunspor maçını kayıpsız geçmek istiyor

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Ünsal Yamaner, Samsunspor karşısında puan ya da puanlar alarak sahadan ayrılmak istediklerini söyledi.

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Ünsal Yamaner, Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında oynayacakları Samsunspor müsabakasına hazır olduklarını söyledi. Yamaner, mücadele için 515 kombine hariç satılan bilet sayısının toplam 799 olduğunu, bu rakamın maç saatine kadar daha da artmasının beklendiğini söyledi. Konuk ekip taraftarları için ayrılan sayının ise 326 olduğu aktarıldı. Takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını dile getiren Ünsal Yamaner, hedeflerinin sahadan puan ve puanlarla ayrılmak olduğunu söyledi.

'Akademi Projesi" askıya alındı

Bandırmaspor genel kurulunda Akademi Projesi açıklanmıştı. Ancak proje, arazinin tarım arazisi olması nedeniyle askıya alındı. Konu ile ilgili Basın Sözcüsü Yamaner, "Tarım arazisi olduğundan dolayı yıllık kontratlarla yapılması söz konusu. Büyük bir yatırım yapıldıktan sonra bir anda oradan çıkarılma söz konusu. Bu engelleri aşmaya çalışıyoruz. İlk gayemiz arazinin statüsünü değiştirmeye çalışıyoruz. Proje için maddi kaynak oluşturabilecek sponsorlar arazinin bu statüsünden dolayı projeye yanaşmıyorlar. Sanırım bu sorun 2 aylık gibi bir sürede netlik kazanır diye düşünüyorum. Bandırmaspor olarak bu arazide mi devam edeceğiz yoksa mevcut antrenman tesisimizin olduğu alanda bir tesisleşme yapacağız bu durumlar belli olacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber