Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Temmuz 2014 - 17:08 Yorum: 0

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu:

''Bu sezon grubumuzda çok sayıda iddialı takım var ancak biz de diğer takımlar kadar iddialıyız"

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu:

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Bu sezon grubumuzda çok sayıda iddialı takım var ancak biz de diğer takımlar kadar iddialıyız" dedi.

Çapanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takıma bir santrfor transfer etmeyi planladıklarını söyledi.

Transfer Komitesinin, üst liglerde mücadele eden 3 futbolcuyla görüşmelerinin sürdüğünü belirten Çapanoğlu, konunun bu hafta sonuçlanmasını beklendiğini anlattı.

PTT 1. Lig'e yükselme mücadelesinde iddialı olduklarını dile getiren Çapanoğlu, şöyle konuştu:

"Bu sezon grubumuzda çok sayıda iddialı takım var ancak biz de diğer takımlar kadar iddialıyız. Geçen sezon kapısından döndüğümüz PTT 1. Lig'e bu sezon çıkmak istiyoruz. Bu sezon, geçen sezona kıyasla daha fazla taraftar desteğine ihtiyacımız var. Grubumuzda ciddi taraftar desteğine sahip takımlar var. Geçen sezon bizi iç ve dış sahalardaki maçlarımızda destekleyen taraftarlarımızdan bu sezon daha fazla destek bekliyoruz. Taraftarımız, hedeflerimize ulaşmamızda en önemli etkenlerden biri olacaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber