Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu:

"İki üzüntüyü beraber yaşadık"

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu:

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, Gümüşhanespor maçında alınan beraberlik ve müsabaka sırasında bir taraftarın kalp krizi geçirmesinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor müsabakasının kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirterek, "İki üzüntüyü beraber yaşadık. Puanlarla dönmek isteğimiz maçtan ancak bir puanla dönebildik. İlk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarı maça ağırlığımızı koyduk ancak bu beraberliğe yetti" dedi.

Maçın son dakikalarında taraftarlardan Metin Çokgezenler'in kalp krizi geçirerek vefat etmesinin kendileri adına ikinci bir üzüntü olduğunu dile getiren Çapanoğlu, "Kendisi Bandırmaspor'un iç ve dış saha maçlarının tamamına gelen değerli bir taraftarımızdı. Ani ölümü hepimizi derinden üzdü. Oyuncularımız ve teknik heyet adına kendisine Allah'tan rahmet dileriz. Camiamızın başı sağolsun" diye konuştu.

"Bu ligin altından daha çok sular akacak" diyen Çapanoğlu, "Biz kazanacağız, rakiplerimiz kaybedecek, biz kaybedeceğiz rakiplerimiz kazanacak ancak benim bildiğim bir tek şey var o da Bandırmaspor'un 20145-2015 futbol sezonunda 4 yıldan beri kapısından döndüğümüz PTT 1. Lig'e çıkacağıdır. Bu yıl şampiyonluğu merhum taraftarımız Metin Çokgezenler'e hediye etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber