Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Aralık 2014 - 00:08 Yorum: 0

Bandırmaspor'da transfer

Bordo-beyazlı ekip, Yeni Malatyaspor'dan Eren Görür ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı

Bandırmaspor'da transfer

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor, Yeni Malatyaspor'dan Eren Görür ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bandırmaspor'un Özsoylar İş Merkezi'nde bulunan merkez ofisinde yapılan imza törenine Bandırmaspor Sportif Direktörü Serdar Samatyalı ile oyuncu Eren Görür katıldı.

Samatyalı, burada yaptığı konuşmada, ilk yarısını lider bitirdikleri 2. Lig Kırmızı Grup'tan lig sonunda da lider olarak PTT 1. Ligi'ne çıkmak istediklerini belirtti.

Bu hedefe ulaşmak için teknik heyetin vermiş olduğu rapor doğrultusunda belirlenen mevkilere yeni transferler yapacaklarını ifade eden Samatyalı, "Ara transfer döneminde en az 4 oyucuyu kadromuza katmayı planlıyoruz. Eren Görür'ün Bandırmaspor'un PTT 1. Lig hedeflerine ulaşmasında önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Bandırmaspor'un hedeflerinin büyük olduğuna değinen Eren Görür de, "Hedefleri olan bir takımda oynayacağım için çok mutluyum. Bandırmaspor 4 yıldan beri PTT 1. Lig'in kapısından dönüyor. Takım arkadaşlarımızla birlikte bu hedefe bu yıl ulaşacağımızı düşünüyorum. Bundan böyle terimizi Bandırmaspor'un başarısı için akıtacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Eren Görür, sözleşmeyi imzaladı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber