Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ağustos 2022 - 11:54 Yorum: 0

Bangladeşli ressam Jawad Ashfaq Navid’den Başkan Çetin’e portre hediyesi

Pursaklar Yaşam Merkezi'nde eğitim alan Bangladeşli Jawad Ashfaq Navid, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin için hazırladığı kara kalem porte çalışmasını...

Bangladeşli ressam Jawad Ashfaq Navid’den Başkan Çetin’e portre hediyesi

Pursaklar Yaşam Merkezi'nde eğitim alan Bangladeşli Jawad Ashfaq Navid, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin için hazırladığı kara kalem porte çalışmasını kendisine hediye etti.

Pursaklar Yaşam Merkezi'nde aldığı resim dersleri ile becerilerini geliştirerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesini birincilikle kazanan Bangladeşli Jawad Ashfaq Navid, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e teşekkür ziyaretinde bulundu. İlçede gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal çalışmalardan dolayı herkesin takdirini kazanan Başkan Çetin'e teşekkür eden genç ressam, hazırladığı kara kalem portre çalışmasını hediye etti.

"Kendisiyle gurur duyuyoruz"

Pursaklar'da kültürel ve sanatsal faaliyetlerin karşılığını her geçen gün almaya devam ettiklerini belirten Başkan Çetin, "Bangladeşli Jawad Ashfaq Navid Yaşam Merkezi'mizde resim derslerimize katılıp, yeteneğini geliştirerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesini birincilikle kazandı. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Benim portremi kara kalem çalışmış, eline sağlık. Hediyesi için teşekkür ederim. Genç kardeşimizin aynı azim, aynı kararlılıkla hayatının ilerleyen zamanlarında daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber