Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Temmuz 2014 - 16:13 Yorum: 0

Banka müdürü ve polisle iş birliği yaparak dolandırılmaktan kurtuldu

Osmangazi ilçesinde bir kadın, telefonda savcı olduğunu iddia edip kendisini 23 bin lira dolandırmaya çalışan zanlının oyununu, banka müdürü ve polis ekipleriyle iş birliği yaparak bozdu

Banka müdürü ve polisle iş birliği yaparak dolandırılmaktan kurtuldu

BURSA (AA) - Bursa'da bir kadın, 23 bin lirasını hesabından çekip kendisine vermesini isteyen dolandırıcıyı, banka müdürü ve polisle iş birliği yapıp buluşma noktasına para görünümü verilen kağıtlarla giderek yakalattı.

Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesinde, yolda yürüyen S.M'yi telefonla arayan kişi, kendisini savcı olarak tanıttı.

Kadına, hesabın terör örgütünce ele geçirildiğini ileri süren zanlı, "Bankayla irtibatımız var. Banka görevlileri size sahte para verecek. O parayı çekip bize getirin" dedi.

Bu kişinin konuşmasından şüphelenen S.M, telefonunu açık tutup onu oyalayarak hesabının bulunduğu bankanın bir şubesine girdi.

Görüşmesini sürdürürken banka müdürünün yanına giden kadın, masasının üzerindeki kağıda, "Dolandırılıyorum, polisi ara" yazdı.

Müdürün haber vermesi üzerine şubeye gelen polis ekipleri de aynı yöntemle S.M'den bilgi aldı. S.M, yazılı olarak ekiplere bilgi verirken onların yönlendirmesiyle zanlıyla Sakarya Mahallesi Güler Sokağı'nda buluşmak üzere anlaştı.

Daha sonra ekipler, S.M'den istenen 23 bin lira yerine bir naylon poşete kağıt doldurdu ve onu buluşma noktasına kadar takip etti.

S.M'nin yanına yaklaşıp parayı almak isteyen şüpheli Mahmut D. (24), polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber