Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Mayıs 2020 - 23:18 Yorum: 0

Banu Özdemir için tahliye kararı

İzmir'in farklı noktalarında camiler üzerinden müzik yayını yapılmasına ilişkin olay sonrası sosyal medyada paylaşım yapan ve tutuklanan Banu Özdemir...

Banu Özdemir için tahliye kararı

İzmir'in farklı noktalarında camiler üzerinden müzik yayını yapılmasına ilişkin olay sonrası sosyal medyada paylaşım yapan ve tutuklanan Banu Özdemir için tahliye kararı verildi.

İzmir'de birçok caminin hoparlöründen korsan olarak müzik yayınının yapıldığı olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl eski yöneticisi olduğu öğrenilen Banu Özdemir gözaltına alınmış ardından tutuklanmıştı. "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan tutuklanan Banu Özdemir'e tahliye kararı çıktı. Tahliyesine karar verilen Banu Özdemir'in 6 Ekim'de hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber