Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 06 Mart 2015 - 12:18 Yorum: 0

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Kılıç'tan tebrik mesajı

BALIKESİR (AA) - Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit'in Kulüp Başkanı Özkan Kılıç, ULEB Avrupa Kupası'nda Virtus Roma galibiyeti dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Kılıç, özellikle...

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Kılıç'tan tebrik mesajı

BALIKESİR (AA) - Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit'in Kulüp Başkanı Özkan Kılıç, ULEB Avrupa Kupası'nda Virtus Roma galibiyeti dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kılıç, özellikle taraftarların desteğine vurgu yaptığı mesajında, şunları kaydetti:

"Tek Yürek Bandırma, Tek Hedef Avrupa sloganı ile hazırlandığımız tarihimizin en önemli karşılaşmalarından biri olan Virtus Roma maçında Bandırma seyircisi takımın arkasında ne kadar büyük bir güç olduğunu ve gerektiğinde takımı nasıl ateşleyeceğini bir kez daha gösterdi. Kara Ali Acar Spor Salonu'nda tribünleri karnaval yerine çeviren taraftarımızın verdiği muhteşem destek, takımımızın karşılaşmayı kazanmasında en büyük etken oldu. Maç boyunca bir dakika bile susmadan takımın arkasında olan taraftarımız son periyotta ise rakip üzerinde büyük bir baskı oluşturarak 'altıncı adam' rolünü tam anlamıyla yerine getirdi. Tribünlerde yakalanan 'biz' ruhunun sahaya yansıması ise alınan farklı ve önemli galibiyet oldu. Kara Ali Acar Spor Salonu'nu bir şölen yerine çeviren, maç boyunca desteğini sürdüren ve takımla gerçek anlamda bütünleşen Bandırma seyircisi baştacımızdır. Salonu hınca hınç dolduran 3 bin taraftarımızın haricinde kapasitemizin yetersizliğinden dolayı dışarıda kalan taraftarlarımızdan özür diler ve hepsine en içten teşekkürleri borç biliriz. 11 Mart'ta Roma'da oynanacak rövanş karşılaşmasından turu geçecek sonuçla dönmeyi ve hemen akabinde başlayacak çeyrek final mücadelesinde Bandırma'da aynı coşku ve heyecanın devam etmesini arzu ediyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber