Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Ekim 2016 - 15:03 Yorum: 0

Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç :

Banvit Basketbol Sportif A.Ş. Başkanı Özkan Kılıç, bu hafta sonu başlayacak olan Spor Toto Basketbol Süper Ligi maçları öncesinde bir açıklama yaparak,...

Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç :

Banvit Basketbol Sportif A.Ş. Başkanı Özkan Kılıç, bu hafta sonu başlayacak olan Spor Toto Basketbol Süper Ligi maçları öncesinde bir açıklama yaparak, Bandırma halkını tribünlere davet etti.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 2016 - 2017 sezonunun kulüpler için hayırlı olmasını ve mücadele edecek sporcular için sağlıklı geçmesini dileyen Banvit Basketbol Sportif A.Ş. Başkanı Özkan Kılıç, "Bilindiği üzere her geçen sezon Basketbol Süper Ligi'mizin değeri artıyor. Bulunduğumuz sezon itibari ile de Avrupa'nın en kaliteli ve ilgi çekici basketbol ligi haline geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Biz de Banvit Basketbol Kulübü olarak yenilenmiş teknik heyet ve kadromuz ile Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmeyi ve ilk kez düzenlenecek olan FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Bu sezon kulübümüzün baş antrenörlük koltuğuna, geçtiğimiz yıl Polonya Basketbol Ligi'nde Stelmet Zielona Gora takımı ile şampiyonluğa ulaşan Saso Filipovski'yi getirdik. Kadromuzu da kendi prensiplerimize ve öz değerlerimize bağlı kalarak büyük ölçüde yeniledik. Bu sezon kadromuzda 6 yabancı oyuncu haricinde ekserisi kendi altyapımızdan yetişen 17-22 yaş arası 7 genç oyuncumuz olacak. Zorlu Türkiye ve Avrupa Şampiyonlar Ligi maratonunda genç kadromuzun dinamizmi ile gidebileceğimiz en üst noktaya ulaşmak hedefindeyiz. Ayrıca geçtiğimiz hafta başlayan Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Bandırma Kırmızı Takımı'mızdan da bu sezon çok ümitli olduğumuzu belirtmeliyim. Gelecek vaat eden altyapı sporcularımızın oluşturduğu genç kadrosuyla sezon süresince büyük sürprizlere imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Bize en büyük desteği her zaman olduğu gibi yine Bandırma halkının vereceğini ümit ediyoruz. Bu vesile ile Bandırma seyircisini genç kadromuzu desteklemek üzere tribünlere davet ediyor ve karşılaşmalarımızın taraftarlarımızla beraber bir şölen havasında geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber