Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Eylül 2016 - 12:13 Yorum: 0

Baragat bölgesinde 3 gün önce başlayan operasyonlar sürüyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin Baragat, Keferhan ve çevre köylerindeki IŞİD mevzileri, TSK'nın fırtına obüsleri ile vuruluyor.

Baragat bölgesinde 3 gün önce başlayan operasyonlar sürüyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin Baragat, Keferhan ve çevre köylerindeki IŞİD mevzileri, TSK'nın fırtına obüsleri ile vuruluyor. Yaklaşık 3 gündür bölgede şiddetli çatışmalar devam ediyor.

Kurban Bayramı'nın hemen ardından başlatılan operasyonla Suriye'nin Baragat, Keferhan ve çevre köylerindeki IŞİD mevzileri, TSK'ya bağlı fırtına obüsleri tarafından yapılan yoğun atışlarla vuruluyor. Özgür Suriye Ordusu birliklerinin de yer aldığı bölgedeki çatışmalar da 3 gündür şiddetli bir şekilde devam ediyor. Fırtına obüsleri tarafından vurulan IŞİD hedeflerinden yoğun duman yükseliyor. Yapılan atışların ardından gelen patlama sesleri sınırın Türkiye tarafından da duyuluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber