Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Eylül 2016 - 18:38 Yorum: 0

Baraj gölünde 2 ceset bulundu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde serinlemek için göle giren 17 yaşındaki genç boğuldu.

Baraj gölünde 2 ceset bulundu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde serinlemek için göle giren 17 yaşındaki genç boğuldu. Gencin cesedi aranırken bölgede kimliği belirsiz bir erkek cesedi daha bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Mahallesindeki baraj gölüne serinlemek için giren 17 yaşındaki Ferhat Aydın boğuldu. Çevredekilerin durumu güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine bölgeye gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri baraj gölünde arama çalışması başlattı. Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrasında gencin cansız bedeni bulunarak sudan çıkartıldı.

Öte yandan, bölgede bulunan jandarma ekiplerince boğulan gencin bulunduğu yerden yaklaşık 30 metre üst kısımda bir erkek cesedi daha bulundu. Yaşı ve kimliği bilinmeyen erkek cesedinin tahmini olarak iki aydır suda olduğu öğrenilirken iki cesette otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri iki farklı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber