Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 14:48 Yorum: 0

Barenselspor transferde hız kesmiyor

Barenselspor Kulübü, ARS Mühendislik sponsorluğunda futbolcu transferlerine hız kesmeden devam ediyor.

Barenselspor transferde hız kesmiyor

Barenselspor Kulübü, ARS Mühendislik sponsorluğunda futbolcu transferlerine hız kesmeden devam ediyor.

Barenselspor Kulüp Başkanı Gürol Bakırcı, takımlarının başarılara imza atmaları için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, ana sponsorları ARS Mühendislik Sahibi Mehmet Şimşek'e teşekkür etti. Kulüp çalışmaları hakkında bilgi veren Gürol Bakırcı, "Daha önce ana sponsorumuz Mehmet Şimşek ile ikinci amatörde 12 Bin TL'lik bir transfer yapmıştık. Transfer ücretlerinin tamamını kendisi karşıladı. Takımımız şu anda birinci amatör kümeye yükseldi. Hedefimiz ise süper amatör lig. Bu anlamda desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Son iki transferimiz ise Chibu ve Eskişehirspor'dan Meye'nin kardeşi Cudd Okobono. Bu iki transferimiz ile de daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Kadromuza güveniyoruz. Transferlerimizi özenle seçerek yapıyoruz. Bu senede ARS mühendislikle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Kulübün projeleri hakkında da bilgi veren Bakırcı, "Önem verdiğimiz ve hayata geçirmek istediğimiz önemli projelerimiz var. Bunlardan ilki, 16 yaş grubu bir takım kuracağız ve takımın tamamı kimsesiz çocuklardan oluşacak. Burada başarı gözetmiyoruz, amacımız sadece onları topluma kazandırmak. Önümüzdeki hafta bu projemizi de hayata geçireceğiz. Bu projemizin ana sponsoru da Mehmet Şimşek'tir" diye konuştu.

Mehmet Şimşek de, takıma başarılar dileyerek, desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber