Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Ağustos 2016 - 11:33 Yorum: 0

Barış için koşacaklar

Gerçekleştirdiği birbirinden anlamlı etkinliklerle İzmir'de ilkleri gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi'nin 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde düzenleyeceği...

Barış için koşacaklar

Gerçekleştirdiği birbirinden anlamlı etkinliklerle İzmir'de ilkleri gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi'nin 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde düzenleyeceği "Barış" koşusuna 800 kişi başvurdu.

Bayraklı Belediyesi, Atletizm Federasyonu ortaklığında 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde "İzmir Barışa Koşuyor" adı altında etkinlik gerçekleştirecek. Doğançay'dan Dünya Barış Anıtı'na kadar olan yaklaşık 3 kilometrelik yolu "barış" için koşacak katılımcılar, koşu sonunda çeşitli ödüllerin sahibi olacak.

800 kişi başvurdu

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'ne koşuya katılmak için 800 kişi başvuruda bulundu. Ücretsiz olan etkinliğe katılıp, dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Koşuda 10-17 yaş arasındaki yarışmacılar 1,5 kilometrelik yolu 1 Eylül Perşembe Günü 09.00'da koşacak. 18 yaş ve üzeri olanların koşusu ise aynı gün 09.30'da başlayacak.

"İlgi bizleri memnun etti"

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 1 Eylül'de gerçekleştirilecek barış koşusu için şimdiye kadar 800 kişinin başvuruda bulunduğunu belirterek, "Bayraklı'dan Türkiye'ye, dünyaya barış mesajı vereceğiz. Düzenleyeceğimiz etkinliğe başvuru sayısı bizleri memnun etti. Tüm hemşerilerimi barış için koşmaya davet ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber