Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

"Barış İçin Tanış" Projesi

HAKKARİ (AA) - Hakkari ve İzmir gençlik merkezleri arasında yapılan "Barış İçin Tanış" Projesi başlatıldı.Proje kapsamında her iki ilden gençler ilk etapta karşılıklı mektuplaşma ve...

'Barış İçin Tanış' Projesi

HAKKARİ (AA) - Hakkari ve İzmir gençlik merkezleri arasında yapılan "Barış İçin Tanış" Projesi başlatıldı.

Proje kapsamında her iki ilden gençler ilk etapta karşılıklı mektuplaşma ve hediyelerle gönül köprüsünün temellerini attı.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi ve İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Bornova Gençlik Merkezi arasında yapılan proje kapsamında, gençlerin gönderdiği ilk mektup ve hediyeler ulaştı. 

Bornova Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, kenti tanıtan ve kendilerini ifade eden hediye ve mektuplarını Hakkarili gençlere gönderdi.

İzmirli gençlerin gönderdiği hediye ve mektupları alan Hakkarili gençler ise kente ait motifleri içeren hediye ve mektuplarını hazırlayarak İzmir'e gönderdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber