Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 14 Ekim 2019 - 09:23 Yorum: 0

Barış Pınarı Harekatı’na ‘Amatör’ destek

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na Kayseri amatör kümesinde yer alan neredeyse tüm takımlardan büyük...

Barış Pınarı Harekatı’na ‘Amatör’ destek

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na Kayseri amatör kümesinde yer alan neredeyse tüm takımlardan büyük destek geldi. Bu hafta sonu oynanan maçlarda atılan her golün ardından oyuncular Mehmetçiğe selam gönderdi.

Topraklarımızın güvenliğini sağlamak için Suriye'nin kuzeyinde kurulmak istenen terör yapılanmasına karşı başlatılan Parış Pınarı Harekatı'na toplumun her kesiminden büyük destek gelmeye devam ediyor. Kayseri'de hafta sonu oynanan amatör maçlarda oyuncular, Türk Silahlı Kuvvetlerini unutmadı. Neredeyse tüm maçlarda atılan goller sonrasında oyuncular sevinmek yerine Mehmetçiğe selam yolladı.

Atılan gollerin ardından tüm takımlar bir araya gelerek tribünlere asker selamı vererek operasyona olan desteklerini sergiledi. Birçok kulüp bu fotoğrafları resmi sosyal medya hesaplarından yayınlayarak "Kahraman Mehmetçiğe selam olsun" notunu düştü.

Barış Pınarı Harekatı’na ‘Amatör’ destek

Barış Pınarı Harekatı’na ‘Amatör’ destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber