Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Haziran 2021 - 13:53 Yorum: 0

Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgesindeki 3 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinden iki, Fırat Kalkanı bölgesinden ise bir PKK/YPG mensubu teröristin etkisiz hale getirildiğini...

Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgesindeki 3 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinden iki, Fırat Kalkanı bölgesinden ise bir PKK/YPG mensubu teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Teröristlerin saldırı hazırlığında olduğu belirtildi.

MSB, ikisi Barış Pınarı bölgesinden, diğeri ise Fırat Kalkanı bölgesinden olmak üzere saldırı hazırlığında olan 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Konuyla ilgili, "Teröre ve teröriste geçit yok! Huzur ve güvenliğin teminatı olan Kahraman Komandolarımız; ikisi Barış Pınarı bölgesinde, biri de Fırat Kalkanı bölgesinde olmak üzere saldırı hazırlığındaki toplam 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber