Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 10:24 Yorum: 0

Baro Başkanı Yılmaz’dan teşekkür mesajı

İkinci kez Karaman Baro Başkanlığına seçilen Avukat Oktay Yılmaz, yazılı açıklama yayımlayarak süreçte emeği geçenlere teşekkür etti.

Baro Başkanı Yılmaz’dan teşekkür mesajı

İkinci kez Karaman Baro Başkanlığına seçilen Avukat Oktay Yılmaz, yazılı açıklama yayımlayarak süreçte emeği geçenlere teşekkür etti.

Karaman barosu genel kurulunun hukuk camiası kadar vatandaşlar tarafından da yakinen takip edildiğini söyleyen Avukat Oktay Yılmaz, "Yaşadığımız genel kurul öncesi gerek iyi niyetlerini iletmek, gerekse duaları ile yanımızda olduklarını hissettirmek adına toplumun değişik kesimlerinden birçok hemşerimiz bazen yüz yüze, bazen de telefon aracılığı ile desteklerini gösterdiler" dedi.

Bu desteklerin onur verici olduğu kadar önemli bir sorumluluk yüklediğinin altını çizen Yılmaz konuşmasında; "Bir önceki döneme nazaran omzumuzdaki yük daha da arttı. Vatandaşlarımız savunma mesleğinin örgütlü ifadesi olan Baronun emin ellerde olmasını mühimsiyor. Bu nedenle beklentileri karşılamak ve savunma mesleğini en iyi şekilde ifade etmek adına çalışmalarımız daha da fazla olacak. Bunun yanı sıra aynen genel kurul konuşmamda da söylediğim gibi Mevlana'nın; "Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun. Kusuru örtmeyi marifet edin kendine, işte o zaman kusursuz olursun" sözleri ile hareket edeceğimizi tekrardan belirtmek isterim. Genel kurulumuz içerisinde yaşananlarla birlikte sona erdi, bundan sonra işimize bakacağız. Kapımız ve gönlümüz herkese sonuna kadar açık olacak. Bu vesile ile destek veren vermeyen meslektaşlarım başta olmak üzere; tüm hukuk camiasına, basınımızın güzide temsilcilerine, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, genel kurulumuza teşrif eden misafirlerimize ve tüm Karaman değerlerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber