Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 14:18 Yorum: 0

Bartın’a karatede 4 madalya

19-21 Ağustos 2016 tarihleri arasında Ankara" da yapılan İllerarası Karate Zafer Kupası müsabakalarında Bartın'ı temsil eden karateciler iki altın, iki...

Bartın’a karatede 4 madalya

19-21 Ağustos 2016 tarihleri arasında Ankara" da yapılan İllerarası Karate Zafer Kupası müsabakalarında Bartın'ı temsil eden karateciler iki altın, iki bronz madalya kazandı.

2009 doğumlu Aysu Uçar ve 2006 doğumlu Görkem Gün müsabakalarında birinci olarak şampiyon olurken, 63 kiloda yarışan Samet Yılmaz ile 47 kiloda yarışan Hamide Soyal da üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Sporcularını kutlayan Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, "Sporcularımızı ve Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Karate Antrenörümüz Sami Yeşilbaş" ı tebrik ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber