Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Ağustos 2014 - 23:33 Yorum: 0

Bartın'da denize giren kişinin kaybolması

Büyük Kızılkum sahilinde serinlemek için girdiği denizde kaybolan kişinin cesedi bulundu

Bartın'da denize giren kişinin kaybolması

BARTIN (AA) - Bartın'da serinlemek amacıyla girdiği denizde kaybolan kişinin cesedi bulundu.

Büyük Kızılkum sahilinde Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığının yanı sıra Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ile balıkçılar tarafından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında Kenan Köklü’nün (30) cesedine, sahilden yaklaşık 100 metre açıkta su yüzeyinde rastlanıldı.

Sudan çıkarılan Avcı'nın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesi morgundan yakınlarına teslim edilerek, Bartın Belediyesi cenaze aracıyla memleketi Karabük’e götürüldü.

Avcı'nın cenazesinin yarın Karabük kent merkezi Ulu Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Eskipazar ilçesi Başpınar köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Bolu'da oturan ve Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş’de çalıştığı öğrenilen Köklü, dün eşi ve yakınlarıyla Bartın'ın Büyük Kızılkum sahilinde denize girdiği sırada gözden kaybolmuş ve arama çalışmaları başlatılmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber