Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 04 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

Bartın'da ırmakta kaybolan kişi

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Doğruöz: "Akıntının hızlı ve suyun bulanık olmasından dolayı çalışmalar güçlükle yürütülüyor ancak ekipler büyük öz veriyle kayıp kişiyi aramayı sürdürüyor"

Bartın'da ırmakta kaybolan kişi

BARTIN (AA) - Bartın'da üç gün önce düştüğü ırmakta kaybolan Hasan Akın'ı (36) arama çalışmaları devam ediyor.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nurhan Doğruöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Jandarma Su Altı Arama Kurtarma Timi (JAK), Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile deniz polisi ekiplerinin katılımıyla arama çalışmalarının yürütüldüğünü bildirdi.

Irmak yatağında kıyı ve dip araması gerçekleştirildiğini aktaran Doğruöz, "Üç ayrı ekip, 16 kilometrelik ırmak boyunca her köşeye bakıyor. Tabii havanın yağışlı olmasıyla ırmak suyu yaklaşık yarım metre yükseldi ve debi de arttı. Akıntının hızlı ve suyun bulanık olmasından dolayı çalışmalar güçlükle yürütülüyor ancak ekipler büyük öz veriyle kayıp kişiyi aramayı sürdürüyor" ifadesini kullandı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ile İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu da çalışmaları yakından takip etti.

Akın'ın amcasının torunu olan Hasan Akın'ın yakınlarının ırmak kenarında bekleyişi sürüyor.

Bartın Irmağı'nın Gazhane Parkı mevkisinde, üç gün önce bir tekne iskelesinin üzerinde oturarak arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada suya düştüğü ileri sürülen Akın, gözden kaybolmuş, bunun üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber