Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Mayıs 2016 - 14:28 Yorum: 0

Bartın’da Şüpheli Çanta Paniği

Bartın'da bir ana cadde üzerine bırakılan şüpheli çanta, bomba paniğine neden oldu.

Bartın’da Şüpheli Çanta Paniği

Bartın'da bir ana cadde üzerine bırakılan şüpheli çanta, bomba paniğine neden oldu. Çantayı görmek isteyen vatandaşlar kıyasıya yarıştı.

Edinilen bilgiye göre, Kemerköprü Mahallesi Şadırvan Caddesi üzerinde bulunan kaldırımda şüpheli çanta olduğunu gören vatandaşlar, durumu emniyet güçlerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen Asayiş ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri çevrede güvenlik tedbirleri alarak yolu yaya ve taşıt trafiğine kapattı. Görevliler çantanın olduğu bölgeyi güvenlik şeridi ile kapattı. Bomba imha uzmanının gelmesinin ardından şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. Emniyet güçleri tarafından yapılan incelemede çantanın içinden kıyafet ve ilaçlar çıktı. Bölge daha sonra yaya ve taşıt trafiğine yeniden açıldı. Çanta daha sonra incelenmek üzere kısım büro amirliğine götürüldü.

ÇANTAYI GÖRMEK İSTEYEN VATANDAŞLAR KIYASIYA YARIŞTI

Şüpheli çantanın fünye ile patlatılmasının ve incelenmesinin ardından onlarca vatandaş çantayı görmek için bölgeye akın etti. Bir anda çantanın etrafı meraklı vatandaşlar tarafından sarıldı. İçindeki eşyaları görmek isteyen çok sayıda meraklı vatandaş çantayı inceledi. Meraklı vatandaşlar cep telefonlarına sarılarak çantanın görüntüsünü çekmeye başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber