Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Nisan 2014 - 15:03 Yorum: 0

Bartınspor Genel Kurulu'na doğru

BARTIN (AA) - Bartınspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Somaklı, kulüp başkanlığına aday olduğunu bildirdi.Somaklı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1998’den bu yana yönetim kurulu üyeliği yaptığı...

Bartınspor Genel Kurulu'na doğru

BARTIN (AA) - Bartınspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Somaklı, kulüp başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

Somaklı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1998’den bu yana yönetim kurulu üyeliği yaptığı kulübün, 30 Nisan’da genel kurul toplantısı gerçekleştireceğini belirtti.

Mevcut başkan Ercan Aydın’ın, 5 yıldır Bartınspor’un tarihine ve kimliğine yakışır bir şekilde görev yaptığını ve genel kurulda aday olmayacağını açıkladığını vurgulayan Somaklı, şöyle konuştu:

"Başkan adayı olacağımı kamuoyuna saygıyla duyurmak isterim. Bartınspor Kulübü geçmişi ve bugünü ile Bartın için ortak bir payda ve hepimizin ortak sevdasıdır. Kulübümüz geçmişinde başarıdan başarıya koşmuş ve tarihinde sayısız zaferlere imza atmıştır. 1998’de yaşanan ve ilimizi çok büyük ölçüde etkileyen sel felaketine kadar profesyonel liglerde mücadele eden kulübümüz, maalesef o dönemde şehirde yaşanan sel felaketi sonrasında yaşanan maddi destek yetersizlikleri nedeniyle amatör lige düşmüştür."

"Uzun yıllardır Bartınspor sevdalıları, profesyonel lige tekrar geri dönüş yapmanın arzusu içerisindedir" diyen Somaklı, "Kulübümüz Bartın ve Bartınlılar için büyük önem taşımaktadır. Bartın’ın markası olan Bartınspor'un değerini çok daha üst seviyelere ulaştırmak adına başkanlık görevine talibim" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber