Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 16:08 Yorum: 0

Başakşehir çocuk tiyatroları sezonu açtı

Başakşehir Belediyesi, yeni kültür-sanat sezonunda perdeyi çocuk oyunlarıyla açtı.

Başakşehir çocuk tiyatroları sezonu açtı

Başakşehir Belediyesi, yeni kültür-sanat sezonunda perdeyi çocuk oyunlarıyla açtı.

Her yıl birbirinden eğlenceli ve kaliteli oyunlarla çocukların ve ailelerin vazgeçilmez adresi olan Başakşehir Kültür ve Sanat Merkezleri bu sezonda da sanatseverleri bir araya getiriyor. Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Aladdin'in Sihirli Lambası" oyunu izleyiciler tarafından tam not aldı. Şarkılar, danslar ve görsel efektlerle adeta bir şova dönen oyunda çocuklar heyecanlarını gizleyemedi. Altınok tiyatrosu tarafından sergilenen oyunda Aladdin'in maceraları eğlenceli bir dille sahnelendi.

"Kendi markamızı oluşturmak istiyoruz"

Altınok tiyatrosu yönetmen ve oyuncusu Murat Altınok tiyatro ekibi ve oyun hakkında bilgiler verdi. Altınok, "12 yıldır faaliyet göstermekteyiz. Aile eğlencesine yönelik oyunlar düzenliyoruz. Aladdin'in sihirli lambası oyununda hem yönetmenlik ve hem oyunculuk yapıyorum. Yıllardır dilden dile dolaşan hikayeyi oyunlaştırdık. Müzikal bir formatta oynuyoruz. Oyundaki şarkılar, danslar ve efektler çocukların algısını canlı tutuyor. Biz 3 ekiplik bir kadroyuz. Tüm çalışanlarımız müzikal sahne oyuncuları, opera sanatçıları ve sadece tiyatro sanatçıları. Yurt dışında bilinen birçok büyük oyunu ülkemize getirmiş bir topluluğuz. En büyük dileğim de kendi markamızı, oyunumuzu oluşturup dünyaya tanıtmak. Başakşehir sahnesinin açılış oyununu oynuyoruz bugün. Bizim için büyük bir mutluluk ve gurur. Güzel bir sahne var burada olmaktan çok mutluyuz" dedi.

Tiyatro oyunuyla ilgili memnuniyetini dile getiren çocuklardan Duygu Selim Türkcan, "Daha önce bu oyunu hiç izlememiştim. İlk kez bu sahnede görüyorum ve çok beğendim" ifadelerini kaydetti.

Yusuf Sami Aygün ise, "Oyunda çok eğlendim. Daha öncede burada tiyatro izlemiştim. Alaaddin oyununda en çok cin karakterini beğendim" diye konuştu.

Başakşehir çocuk tiyatroları sezonu açtı

Başakşehir çocuk tiyatroları sezonu açtı

Başakşehir çocuk tiyatroları sezonu açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber