Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2021 - 10:08 Yorum: 0

Başakşehir, Ramazan’da yeni bir camiye daha kavuşuyor

Başakşehir'de, hayırseverlerin desteğiyle Kayaşehir 7. Bölge'de yapılan Gülendam Hatun Camii'nin inşaatında sona gelindi.

Başakşehir, Ramazan’da yeni bir camiye daha kavuşuyor

Başakşehir'de, hayırseverlerin desteğiyle Kayaşehir 7. Bölge'de yapılan Gülendam Hatun Camii'nin inşaatında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Ramazan ayı içerisinde camimizi ibadete açacağız" dedi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, 7. Bölge'de yapımı devam eden Gülendam Hatun Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Başkan Kartoğlu, hayırseverlerin desteği ile yapımına vesile oldukları Gülendam Hatun Camii'nde sona gelindiğini söyledi.

Bin 200 kişi ibadet edebilecek

Yeni camide aynı anda bin 200 kişinin ibadet edebileceğini belirten Başkan Kartoğlu, "Cami içerisinde kadınlarımızın rahat bir şekilde ibadetlerini yerine getirecekleri ayrı bir alan da yer alıyor. Üç aylarımızın en hayırlı ve bereketli günlerinde camimizi ibadete açarak Ramazan ayı içerisinde ibadetlerimizi komşularımızla birlikte yapacağız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber