Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Spor 30 Mayıs 2017 - 13:35 Yorum: 0

Başakşehir ve Konyaspor’un kupa serüveni

Medipol Başakşehir ve Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda zorlu bir yolculuğun ardından yarın finalde karşılaşacak.

Başakşehir ve Konyaspor’un kupa serüveni

Medipol Başakşehir ve Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda zorlu bir yolculuğun ardından yarın finalde karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda final mücadelesi yarın saat 21.30'da Yeni Eskişehir Stadı'nda Medipol Başakşehir ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak. İki ekip de finale kadar zorlu rakiplerle karşılaşarak geldi.

Fenerbahçe'yi eledi

Kupada finale adını yazdıran ve ligde şampiyonluk yarışını hafta sonuna kadar sürdüren Medipol Başakşehir, kupa serüvenine F Grubu'nda başladı. Göztepe, Sivasspor ve Yeni Amasyaspor ile gruplarda mücadele eden Başakşehir 14 puanla grup lideri oldu. Son 16 Turu'nda Galatasaray ile eşleşen Başakşehir, evinde oynadığı karşılaşmayı Mustafa Pektemek'in 2 golü ile 2-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final ilk maçında evinde Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan İstanbul ekibi, deplasmandaki rövanş karşılaşmasını 2-0 kazanarak yarı finale yükselen taraf oldu.

Yarı finalde sezonu kupayla kapatmak isteyen Fenerbahçe ile eşleşen Medipol Başakşehir, rakibiyle ilk maçta evinde 2-2 berabere kaldı. Ülker Stadyumu'ndaki rövanş maçı da 2-2 sona erince karşılaşma uzatmalara ve ardından penaltılara gitti. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek penaltı vuruşları sonrası rakibini 10-9 mağlup eden Medipol Başakşehir, adını finale yazdıran taraf oldu.

Grubunu lider tamamladı

Atiker Konyaspor ise Ziraat Türkiye Kupası'nda H Grubu'nda Gümüşhanespor, Trabzonspor ve Kızılcabölükspor ile mücadele etti. 11 puanla grup lideri olan Konyaspor, Son 16 Turu'nda Ümraniyespor ile rakip oldu. Ümraniyespor'u 2-1 mağlup eden Konya ekibi, çeyrek final ilk maçında Sivasspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Rövanşı 3-2 kazanan Konyaspor yarı finale çıkan taraf oldu.

Yarı finalde Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ilk maçta Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olan Atiker Konyaspor, rövanşta rakibini 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber