Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 04 Aralık 2021 - 22:33 Yorum: 0

Başakşehir’de Oğuzhan Koç rüzgarı esti

Başakşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında pop müziğin sevilen ismi Oğuzhan Koç'u ağırladı.

Başakşehir’de Oğuzhan Koç rüzgarı esti

Başakşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında pop müziğin sevilen ismi Oğuzhan Koç'u ağırladı. Başakşehirliler, Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahne alan Oğuzhan Koç'un şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Başakşehir Belediyesi, kültür sanat sezonu etkinliklerine doludizgin devam ediyor. Pop müziğin sevilen isimlerinden Oğuzhan Koç, Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde Başakşehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Şarkılar hep bir ağızdan söylendi

Katılımın yoğun olduğu konserde Oğuzhan Koç, dillerden düşmeyen "Bulutlara Esir Olduk', "Kendime Sardım" ve "Küsme Aşka" gibi şarkılarını Başakşehirliler için söyledi. Başakşehirliler, sanatçının bütün şarkılarına hep bir ağızdan coşkuyla eşlik etti.

Covid-19 tedbirleri kapsamında sanatseverler salona maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilerek alındı. Konser boyunca sanatseverlerin maskelerini çıkarmamaları ve hijyen kurallarına uymaları yönünde uyarılarda bulunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber