Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 23 Ekim 2017 - 11:03 Yorum: 0

Başakşehir’de tabela hırsızları kamerada

Başakşehir'de tabela hırsızların rahat tavırları yolda seyir halinde olan bir sürücü tarafından saniye saniye görüntülendi.

Başakşehir’de tabela hırsızları kamerada

Başakşehir'de tabela hırsızların rahat tavırları yolda seyir halinde olan bir sürücü tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, iki kişinin el arabasının içerisinde bulunan tabelayı rahat bir tavırla götürdüğü görülüyor.

Başakşehir'de iki kişi yolda bulunan tabelayı söktü. Söktükleri tabelayı yanlarında getirdikleri el arabasına koyup götüren hırsızların rahat tavırları dikkat çekti. Hırsızların tabelayı götürürken ki umursamaz halleri, yolda seyir halinde olan bir sürücü tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, iki kişinin el arabasının içerisinde bulunan tabela ile birlikte yoldan geçen araçlara aldırış etmen yürüdüğü görülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber