Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Şubat 2020 - 19:33 Yorum: 0

Başakşehir’de yayılan kötü koku nedeniyle polis ve AFAD alarma geçti

İstanbul Başakşehir'de bir apartmanda yayılan kötü koku nedeniyle binada yaşayan 2'si çocuk 3 kişi hastanelik oldu.

Başakşehir’de yayılan kötü koku nedeniyle polis ve AFAD alarma geçti

İstanbul Başakşehir'de bir apartmanda yayılan kötü koku nedeniyle binada yaşayan 2'si çocuk 3 kişi hastanelik oldu. Yaşanan olay sonrası polis ekipleri ve AFAD alarma geçerek incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar sonucunda apartmanda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Olay, Başakşehir Altınşehir Mahallesi Göknar Sokak'ta bulunan bir apartmanda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebeple apartmanda kötü koku yayıldı. Binada yaşayan 2'si çocuk toplamda 3 kişi kötü kokudan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Mide bulantısı ve baş dönmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan apartman sakinleri durumu polise bildirdi.

Olay sonrası AFAD ekipleri sokağa gelerek apartmanda inceleme başlattı. Hassas koku ölçüm cihazı ile apartmanın her noktasında incelenme yapıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda apartmanda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Bina sakinleri parke tahtasında zehir olduğunu iddia etti

AFAD ekipleri yaptığı açıklamada rahatsız edici kokuya rastlanmadığını belirtirken bina sakinleri de eve yeni taşınan bir kişinin evinin tabanı için parke getirdiğini, parke işçileri tarafından yapıştırıcı olarak zehirli bir madde sürdüğünü iddia etti. Polis ekipleri bina sakinlerinin ifadesi doğrultusunda inceleme başlattı.

Hastaneye giden apartman sakinlerinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber