Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 03 Eylül 2016 - 14:23 Yorum: 0

Başaran Ulusoy Foçalı Oluyor

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın daveti ile Foça'ya gelen Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Foça'yı değerlendirdi...

Başaran Ulusoy Foçalı Oluyor

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın daveti ile Foça'ya gelen Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Foça'yı değerlendirdi ve en kısa zamanda bir ev alıp Foça'ya yerleşeceğini söyledi.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın daveti ile Foça'ya geldi. Başkan Demirağ kahvaltı yapan Ulusoy yerel lezzetlerin tadına baktı. Foça ile ilgili görüşlerini söyleyen Ulusoy, "Tatil beldelerini belirli günlere taşımaya çalışıyorum. Foça yaşanabilecek bir kent. Sevgili Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ ile neler yapabiliyoruz onu tartışıyoruz. Doğa ile tabiat varlıkları ile tarihi ile öne çıkan beldelerimizde yüksek yapılaşma yapılmamalı. Sağlıklı yaşam için gelinecek yer Foça. Ben de Foça'ya yerleşmeyi düşünüyorum. Bir ev alıp buraya yerleşeceğim. Emeklilik günlerimi burada geçirmeyi planlıyorum. Foça gezilecek, yaşanacak bir yer. Burası köy, burası kasaba, burası şehir. Medeniyetlerin beldesi. Foça'nın kendine özgü yapısı, gelenekleri, görenekleri ile özel bir yer" diye konuştu.

"Çalışmaya devam edeceğiz"

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da "Başaran Ulusoy turizm duayenlerinden birisi. Foça'yı iyi tanıyor.Onu burada görmekten, ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Foça'yı tercih etmesi, Foça'ya yerleşmeyi düşünmesi bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Foça ile ilgili düşünceleri için kendisine teşekkür ederiz. Umarız Türkiye turizmde eskisinden daha iyi günlere gelir. Foça ile ilgili temalara değinmesi bizleri mutlu etti. Foçamızın mistik yapısını, geleneklerini, göreneklerini bozmadan turizmde iyi bir yere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Başaran Ulusoy Foçalı Oluyor

Başaran Ulusoy Foçalı Oluyor

Başaran Ulusoy Foçalı Oluyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber