Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Kasım 2017 - 14:18 Yorum: 0

Başarılı atletlerden Genel Sekreter Yalçın’a ziyaret

Erzincan'daki Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Arası Bölgesel Kros Ligi yarışmalarında dereceye giren sporcular, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri...

Başarılı atletlerden Genel Sekreter Yalçın’a ziyaret

Erzincan'daki Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Arası Bölgesel Kros Ligi yarışmalarında dereceye giren sporcular, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ı ziyaret etti.

Van Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, 4 Kasım'da Erzincan'da düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Arası Bölgesel Kros Ligi yarışmalarından 2 kupayla döndü. Bin 500 metrede küçük kızlar takımı 2'inci olurken, aynı kategorideki bir diğer takım ise 3'üncü oldu. Yarışma sonunda Van'a dönen sporcular; Kültür Daire Başkanı Sinan Bağlı, Büyükşehir Belediyesi Vanspor Kulüp Yöneticisi Ali Çoban ve takım antrenörleri ile Genel Sekreter Yalçın'ı makamında ziyaret etti.

Sporcular ile yakından ilgilenen Genel Sekreter Yalçın, onları tek tek tebrik ederek bir süre sohbet etti. 2 Aralık 2017 tarihinde Aydın Kuşadası'nda yapılacak olan Türkiye şampiyonası için de başarı diledi.

Başarılı atletlerden Genel Sekreter Yalçın’a ziyaret

Başarılı atletlerden Genel Sekreter Yalçın’a ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber