Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 15:33 Yorum: 0

Başarılı Sporculardan Demir’e Ziyaret

Diyarbakır adına müsabakalara katılan ve başarılı olan iki sporcu Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'i ziyaret etti.

Başarılı Sporculardan Demir’e Ziyaret

Diyarbakır adına müsabakalara katılan ve başarılı olan iki sporcu Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'i ziyaret etti.

Karate yıldız kızlarda Türkiye Şampiyonu olan Amine Akçakmak, Wuhsu Gençler Türkiye ikincisi olan Arjin Oruç, Diyarbakır Bilfen Okulları yöneticileri Erdal Avanoz, Mehmet Cihan Özer, beden eğitimi öğretmeni Nurhayat Ateş ve antrenör Ahmet Yazar'ın yer aldığı ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti. Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, başarılı sporcuların yanında olduklarını ve onlara her türlü imkanı sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Demir, başarılı olan sporculara ve kulüplere kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, sporcuları desteklemek ve yanlarında olmalarının görevleri olduğunu kaydetti. Demir, "Ayrıca bu iki sporcumuzun başarılı bir eğitim almaları da bizleri sevindirmiştir. Okul yönetiminin sporcularımızın desteklemesi bizleri mutlu etmiştir" dedi.

Diyarbakır Bilfen Okulları yöneticisi Erdal Avanoz da Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren iki sporcunun kendi öğrencileri olduğunu söyledi. Avanoz, iki öğrencileriyle gurur duyduklarını ve okul olarak her türlü desteği onlara sunduklarını belirterek, bundan sonra da başarılı olan sporcuların yanında olacaklarını ve destekleyeceklerini anlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber