Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ocak 2021 - 17:23 Yorum: 0

Başarılı yetiştiricilere sertifika verildi

Malatya Damızlık ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, 104 saatlik eğitim sonucu 25 kursiyere sürü yönetimi elemanı sertifikalarını...

Başarılı yetiştiricilere sertifika verildi

Malatya Damızlık ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, 104 saatlik eğitim sonucu 25 kursiyere sürü yönetimi elemanı sertifikalarını vererek ilk 3'e girenlere plaket takdim etti.

Birlik binasında düzenlenen sertifika töreninde konuşan Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, "Kurslarımız devam edecek. Battalgazi Halk Eğitim ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze bu kursları açma adına bizlere destek oldukları için sizler adına teşekkür ediyoruz. 104 saatlik eğitim sonucunda sertifika alan ve ilk 3" e girerek plaket almaya hak kazanan, Çiğdem Çintosun, İbrahim Toksöz ve Mahir Eren arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber