Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 20 Ağustos 2021 - 12:48 Yorum: 0

Başarım Sensin Derneği’nden yangında etkilenen gençlere büyük destek

Muğla'da 11 gün süren orman yangınlarından etkilenen ailelerin üniversite okuyan çocukları için Bodrum ilçesinde "Başarım Sensin Derneği" tarafından...

Başarım Sensin Derneği’nden yangında etkilenen gençlere büyük destek

Muğla'da 11 gün süren orman yangınlarından etkilenen ailelerin üniversite okuyan çocukları için Bodrum ilçesinde "Başarım Sensin Derneği" tarafından 21 Ağustos'ta MGallery The Bodrum Hotel'de fotoğraf sergisi düzenlenecek.

Bodrum'da sanatla turizmi bir arada sunan MGallery The Bodrum Hotel'de Başarım Sensin Derneği tarafından yangınlardan etkilenen ailelerin üniversitede okuyan çocuklarına eğitim bursu vermek için 21 Ağustos'ta sergi düzenlenecek. Gençlerin burslarını karşılamak için düzenlenen Ağaç Sevgisi ve Bilgeliği konulu sergi üç aşamalı olacak. Bodrum'da ve İstanbul'da gerçekleşecek fotoğraf sergisinin ardından 3'üncü aşamada ise Visual Artist, Ece Çakıroğlu tarafından çekilmiş sanat fotoğraflarından oluşacak bir kitap projesi hayata geçirilecek. Sergi, Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder, Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Alemdar Manav, Sanatçı Ece Çakıroğlu ve Yasemin Delibalta'nın katılımlarıyla 21 Ağustos Cumartesi günü Bodrum'un sanatsever oteli olan MGallery The Bodrum Hotel'de saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber