Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 28 Mayıs 2015 - 05:57 Yorum: 0

Başbakan Davutoğlu, bugün Malatya'ya gelecek

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Halkımız gerçekten özlemle Genel Başkanımız ile buluşmak istiyor."

Başbakan Davutoğlu, bugün Malatya'ya gelecek

MALATYA - AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Malatya mitingiyle ilgili, "Halkımız gerçekten özlemle Genel Başkanımız ile buluşmak istiyor. İnşallah büyük bir coşkuyla, büyük bir kalabalıkla bugüne kadar yapmış olduğumuz mitinglerin de daha iyisini, daha büyüğünü yapacağımıza inancım tam" dedi.

Kahtalı, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, şu an itibariyle 6 milletvekili adayı ve teşkilatlarıyla seçim bölgesinin hemen hemen yüzde 90'ını gezdiklerini söyledi. Kahtalı, bu günden sonra da kalan kısmını tamamlamak için gayret göstereceklerini bildirdi.

Miting alanındaki çalışmalar da dahil bütün çalışmaları bu gün itibariyle tamamladıklarını anlatan Kahtalı, Malatya'da bu seçimde de vatandaşların desteğiyle yine birinci parti çıkacaklarını belirtti. Bugüne kadar aldıkları oyun da üzerinde oy almak istediklerini kaydeden Kahtalı, 6'da 6 hedeflerine ulaşmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Kahtalı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün Malatya'ya geleceğini ve düzenleyecekleri mitingde halka hitap edeceğini kaydetti. 

Kahtalı, "Büyük mitingimiz için bu gün yapmış olduğumuz saha çalışmalarında gördüğümüz, halkımız gerçekten özlemle Genel Başkanımız ile buluşmak istiyor. İnşallah büyük bir coşkuyla, büyük bir kalabalıkla bugüne kadar yapmış olduğumuz mitinglerin de daha iyisini, daha büyüğünü yapacağımıza inancım tam. Bütün Malatyalı kardeşlerimi de yarın miting alanına bekliyorum. Mitingimiz bugün saat 17.00'de Büyükşehir Belediyemizin yanındaki miting alanında. Orada Başbakanımız ile buluşacağız."

Bütün Malatyalıları mitinge davet eden Kahtalı, "Başbakanımızın Malatyamıza müjdeleri olacak. Bu yüzden bütün Malatyalı hemşehrilerimle orada, bu büyük anı yaşamayı umut ediyorum" dedi..

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber