Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 25 Mayıs 2015 - 16:21 Yorum: 0

Başbakan Davutoğlu, Çanakkale mitinginde konuşuyor

Bizim farkımız 81 vilayete, Çanakkale'de şehit vermiş her vilayete gideceğimi söyledim

Başbakan Davutoğlu, Çanakkale mitinginde konuşuyor

Milliyetçilikten bahsedenler Doğu'ya gidebiliyorlar mı? Türkiye'nin her yerine gitmeyen Çanakkale'yi bekleyebilir mi?

Dedemiz Fatih Sultan Mehmet gemileri karadan yürüttü o dönemin çılgın projesi buydu; biz de Ordu-Giresun Havalimanı'nı denizin üzerinden yaptık. Kılıçdaroğlu ya da Bahçeli olsa 'Ne gerek var havaalanına, binsinler kara trene gitsinler derler' değil mi? Biz denizler izin vermiyorsa biz dolgu yaparız.

"SSK'YI BATIRAN ADAM EMEKLİLERE BİR ŞEY GETİREBİLİR Mİ?"

Çanakkale artık Marmara geçiş hatlarının kavşak noktası olacak. Sesleniyorum tarım kesimine verdiğimiz destek çiftçilerimize bu sene 10 milyar Türk lirası. Sıfır faizle destek açtık. SSK'yı batıran adam emeklilere bir şey getirebilir mi? Emeklilerimizi namerde muhtaç etmeyiz, herkes bunu bilsin.

Devlet anneye doğum hediyesi veriyor; ilk çocuğa 300, ikinciye 400, üçüncüye 600 lira veriyoruz. TOKİ başkanımızla konuştuk. Ayda 250 lira ödemeli başta emekliler olmak üzere 200 bin konut inşa edeceğiz. Her alanda genişlerken birileri bu hamleleri durdurmak istiyor.Türkiye yükselirken HDP, CHP, MHP hepsi farklı telden çalar seçimde üçü birden işbirliği yapıyor. Dün MHP Genel Başkan Yardımcısı HDP barajı aşarsa işimize yarar diyor. HDP ve MHP paslaşıyor. Perde gerisinde MHP, HDP, CHP aynı şeyleri söylüyorlar. Üç tane de illegal çete var.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber