Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 25 Ekim 2014 - 19:18 Yorum: 0

Başbakan Davutoğlu, Kayseri'de

Davutoğlu, Şehit Furkan Doğan Öğrenci Yurdu ve Valiliği ziyaret etti

Başbakan Davutoğlu, Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şehit Furkan Doğan Öğrenci Yurdu ve Kayseri Valiliğini ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi tarafından yaptırılan ve Mavi Marmara gemisine İsrail askerlerince düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Furkan Doğan'ın isminin verildiği yurdu ziyaret eden Davutoğlu'nu öğrenciler karşıladı.  

Sevgi gösterisinde bulunan öğrencileri selamlayan Davutoğlu, bir öğrencinin kitabını da imzaladı.

Davutoğlu, daha sonra öğrencilerle basına kapalı olarak bir süre görüştü ve yurt binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yurt ziyaretinin ardından Valiliğe gelen Davutoğlu, polis mangasını selamladı.

Başbakan Davutoğlu, yaklaşık bir saat Valilikte kaldıktan sonra çıkışta kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak, kısa bir süre sohbet etti.

Bedensel engelli 24 yaşındaki Onur Danacı, Davutoğlu'ndan diz üstü bilgisayar istedi. Davutoğlu, beraberindeki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a Danacı'nın isteğinin yerine getirilmesi talimatını verdi. Başbakan Davutoğlu, daha sonra Danacı'ya dönerek "Laptobunu alacaksın merak etme" dedi. 

Davutoğlu, daha sonra Valilikten ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber