Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 14 Eylül 2014 - 09:43 Yorum: 0

Başbakan Davutoğlu, Söğüt'e geldi

BİLECİK (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, "OBA" helikopteriyle saat 09.28'de Söğüt ilçesine geldi. Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile Bilecik'in Söğüt ilçesinde 733. Ertuğrul Gazi'yi Anma...

Başbakan Davutoğlu, Söğüt'e geldi

BİLECİK (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, "OBA" helikopteriyle saat 09.28'de Söğüt ilçesine geldi. 

Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile Bilecik'in Söğüt ilçesinde 733. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katılmak için önce Eskişehir'deki Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na ulaştı.

Başbakan Davutoğlu'nu burada Vali Vekili Günhan Yazar, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can ile diğer ilgililer karşıladı. Daha sonra Davutoğlu, saat 09.15'te "OBA" helikopteriyle Söğüt'e hareket etti.

Helikopterle Söğüt Ulaştırma Tabur Komutanlığı'ndaki piste gelen Davutoğlu, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, bazı milletvekilleri ve öteki ilgililer tarafından karşılandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber