Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Temmuz 2014 - 20:03 Yorum: 0

Başbakan Erdoğan'a aile boyu destek verdiler

Kahramanmaraş'ta 82 yaşındaki işçi emeklisi bir kişi, oğlu, torunu ve torununun çocuğuyla, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için bağışta bulundu

Başbakan Erdoğan'a aile boyu destek verdiler

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta 82 yaşındaki Mustafa Bozdoğan, oğlu, torunu ve torununun çocuğuyla, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için bağış yaptı.

Türkoğlu ilçesinde yaşayan Mustafa Bozdoğan, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan için açılan hesaba para yatırmak üzere, oğlu Faruk, torunu Fatih ve torununun çocuğu Fatma Zehra Bozdoğan ile ilçedeki bir banka şubesine geldi.

Mustafa Bozdoğan, 780 lira olan emekli maaşının tamamını, 8 yaşındaki Fatma Zehra ise kumbarasında biriktirdiği 19 lira 50 kuruşu ilgili hesaba yatırdı. Bozdoğan'ın oğlu Faruk ve torunu Fatih de hesaba sembolik olarak bir miktar para havale etti.

Bozdoğan, yıllardır aynı yolda yürüdüğü Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimini kazanması için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu belirterek, "Yatırdığım para helal olsun, benim bir iş yerim var, artık bu ay geçimimizi oradan sağlayacağız. Dört kuşak olarak, oğlum, torunum ve torunumun çocuğu da benimle beraber koşa koşa geldi ve hepimiz karınca kararınca desteğimizi verdik" dedi.

Faruk Bozdoğan da Başbakan Erdoğan ile dünya görüşlerinin aynı olduğunu ifade etti.

Torun Fatih Bozdoğan ise Erdoğan'ın son 12 yılda tarih yazdığını söyledi.

Fatma Zehra Bozdoğan da bayramda biriktirdiği harçlığını Erdoğan'a seve seve gönderdiğini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber