Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Mart 2018 - 16:08 Yorum: 0

Başbakan Yardımcısı Akdağ, İngiltere Ortadoğu Bakanı Burt ile görüştü

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, "İngiltere'nin Brexit meselesiyle önündeki yeni durum ve Türkiye'nin de Avrupa Birliği'ne girme yolundaki o uzun ve ancak...

Başbakan Yardımcısı Akdağ, İngiltere Ortadoğu Bakanı Burt ile görüştü

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, "İngiltere'nin Brexit meselesiyle önündeki yeni durum ve Türkiye'nin de Avrupa Birliği'ne girme yolundaki o uzun ve ancak maalesef sonuçlanamamış pozisyon iki ülkeyi birbirine daha da yaklaştırdı" dedi.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, İngiltere Ortadoğu Devlet Bakanı Alistair Burt ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Kabulde yaptığı konuşmada Akdağ, "Öteden beri İngiltere ile iyi münasebetlerimiz var. Ama özellikle son yıllarda bu münasebetlerimiz hızla gelişiyor. İngiltere'nin Brexit meselesiyle önündeki yeni durum ve Türkiye'nin de Avrupa Birliği'ne girme yolundaki o uzun ve ancak maalesef sonuçlanamamış pozisyon iki ülkeyi birbirine daha da yaklaştırdı. Bir taraftan ekonomik ilişkilerimiz süratle gelişiyor. Öte yandan bölgedeki bir takım çatışmalar bakımından da birbirimizi çok daha iyi anlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Akdağ, bugünkü görüşmenin ciddi faydalarının olacağını ve birlikte meseleleri mütalaa edeceklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber