Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 22 Ocak 2018 - 16:24 Yorum: 0

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Dilovası’nda

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Dilovası'nda düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Dilovası’nda

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Dilovası'nda düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

AK Parti'nin belediyelerde başlattığı yerel yönetimler koordinasyon toplantıları Dilovası ile devam etti. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın başkanlığında toplanan toplantıda Başkan Ali Toltar, Dilovası'nda yapılan projeleri anlattı. Koordinasyon toplantısına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Sami Çakır, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ömer Polat katıldı. 2014 yerel seçimlerinde Dilovası Belediyesi seçim beyannamesinde yer alan projelerin Masaya yatırıldığı toplantıda gerçekleşen ve gerçekleşemeyen projeler üzerinde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar bir sunum yaparak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ta sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını ve bürokratik sorunların çözümü konusunda Başkan Toltar'a destek olacaklarını belirterek "Dilovası'nda halkımıza verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için Başta Belediye Başkanımız sorumlu olsa da AK Parti ailesi olarak bizlerde bu beyannamenin altına imza atmış oluyoruz. Dilovası'nın giriş çıkışları konusunda her iki kavşağın yapımında 100 milyonluk yatırım yapıldı. Ancak ufak tefek ve kısa sürede çözülebilecek sorunları çözmediğimiz için Dilovası halkı projeden memnun değil. Biran önce Dilovası halkının giriş çıkışlar konusundaki sorununu çözmeliyiz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Dilovası’nda

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Dilovası’nda

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber