Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 29 Mart 2017 - 15:29 Yorum: 0

Başbakan Yardımcısı Kaynak, kameramanları "O Kahraman Benim" projesine davet etti

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, basın mensuplarını AFAD'ın "O Kahraman Benim" projesine katılmaya davet etti.

Başbakan Yardımcısı Kaynak, kameramanları 'O Kahraman Benim' projesine davet etti

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, basın mensuplarını AFAD'ın "O Kahraman Benim" projesine katılmaya davet etti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığının (AFAD) 115 hafif tonajlı kentsel arama kurtarma aracının 81 il müdürlüğüne uğurlanması törenine katıldı. Törenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Kaynak, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi "vahşetin büyüklüğüne" kameramanların çektikleri görüntüler aracılığıyla vakıf olduklarını ifade etti. "Kameraman arkadaşlarımız, muhabirlerimiz hem tabii afetlerin hem sosyal hadiselerin en önemli baş kahramanları olmalıdırlar" diyen Kaynak, basın mensuplarını AFAD'ın "O Kahraman Benim" projesine gönüllü olarak katılmaya davet etti. Projenin dünyaya örnek olacağını belirten Kaynak, şunları söyledi:

"Kameraman arkadaşlarımız, muhabirlerimiz hem tabii afetlerin hem sosyal hadiselerin en önemli baş kahramanları olmalıdırlar. Ben bütün kameramanlarımız hür, demokratik, laik Türkiye için "O Kahraman Benim" projesine gönüllü olarak davet ediyorum. Bizim de kameraman arkadaşlarımızdan, habercilerden öğrenecek çok şeyimiz var. Çünkü acil bir hadise olduğunda yeri, dramın en büyük olduğu yeri ilk önce onlar tespit ediyorlar. Biz de kamu görevlileri olarak belki de faaliyetimize o noktadan başlıyoruz. Ben tüm basın mensuplarını, kameramanlarımızı bu manada tebrik ediyorum. Gönüllü katkılarının hemen bugünden itibaren daha sıkı olmasını temenni ediyorum."

AFAD, afet ve acil durumlarda vatandaşların da gönüllü olarak mücadelede aktif olarak yer almalarını amaçlayan "O Kahraman Benim" projesini başlatmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber