Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 14 Ekim 2016 - 20:38 Yorum: 0

Başbakan Yardımcısı Türkeş’ten AK Parti İl Başkanlığına ziyaret

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Türkeş’ten AK Parti İl Başkanlığına ziyaret

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti.

Gaziantep Valiliğinin ardından AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, burada AK Partinin Siyaset Akademisine katılanlara seslendi. Başbakan Yardımcısı Türkeş'e, AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci eşlik etti.

Tarihimizde ırkçılığın olmadığını belirten Türkeş, "Millet derken ırk temelli tarif yapmayız. Tarih boyunca da yapmamışız. Türklerde ırkçılık yoktur. Irkçılık batıda vardır, dünde vardı, bugünde devam ediyor" dedi.

"Eski çağın şartlarıyla güçlü Türkiye olmaz" diyen Türkeş, "Sakın sahip olduğunuz devlete inançsızlık göstermeyiniz. Bugün olan birçok ülke ileride olmayabilir, ancak bizim mücadelemizde ebed olarak bakıyoruz. Bu ülke hep var olacaktır. Bilgi çağına girdik, eski çağın şartlarıyla güçlü bir Türkiye kuramayız. Türkiye'nin bölgesinde bir güç olabilmesi için, yeniçağda bu ülke insanına hizmet etmeniz lazım. Türkiye'nin güçlü tarafı, yüzde 50 nüfusunun 30 yaşın altında olmasıdır. 15 Temmuzdaki kararlı irade, çıplak elle demiri durdurdu. İşte güç budur. Türkiye zengin bir ülke, büyük bir ülke mücadelemiz 780 bin kilometrekareyi müdafaa etmek ve yarına taşımaktır. Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyoruz. 80 milyon bir bütün olarak kabul ediyoruz. Avrupa'da birçok ülke mezhep üzerinden adam yetiştiriyor. Bizim birliğimize bütünlüğümüze karşı bir hırsları var. Bu bölge de yaşayan insanlar için en iyi kimlik Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığıdır" diye konuştu.

Türkeş'e Şahinbey Belediyesi hazırladığı aşure ikram edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber