Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 16 Eylül 2016 - 15:03 Yorum: 0

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kilis’te

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Suriye'de, 850 kilometre bir saha, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılı bir çalışmasıyla terör ve teröristlerden...

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kilis’te

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Suriye'de, 850 kilometre bir saha, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılı bir çalışmasıyla terör ve teröristlerden temizlendiğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, bugün bir dizi programa katılmak üzere geldiği Kilis'te, esnaf ziyarete yaptıktan sonra vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Kaynak, Ayşecik Çay Bahçesinde toplanan vatandaşlara yaptığı konuşmada, bu bayrama çok umutlu başladıklarını ifade ederek, "Suriye'de, 850 kilometrekarelik bir saha, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz başarılı bir çalışmasıyla terör ve teröristlerden temizleniyor, Allah'a şükür. Ama bayramın birinci günü Van'da, dün Ağrı Tendürek'te, yüreğimiz yandı. Ağrı'da maalesef 10 şehidimiz var. Şunu çok açıklıkla söyleyebilirim. 15 Temmuz'dan sonra aldığımız tedbirler, sadece Feytullahçı Terör Örgütüne yönelik değil, diğer, bütün terör örgütlerine yönelikte netice verecektir. Aldığımız tedbirler neticesinde ülkemizi 30 yıldan beri kan döken, masumların canına kıyan, PKK terör örgütüne karşıda, çok önemli yürütülen operasyonlarda askerimizle, polisimizle, korucumuzla mücadele ederken bir yandan da tedbirler alıyoruz. Gelecek bayramlarda, daha iyi şeyler konuşacağız. Bir yandan terörle mücadele edeceğiz, bir yandan da ülkemizin kalkınması için gayret edeceğiz. Kilis 125 bine yakın Suriyeli, Arap, Türk, Türkmen, Kürt kardeşlerimizi ev sahipliği yaptınız. Parklarınızı, ekmeğinizi, suyunuzu, her şeyinizi paylaştınız. Kilis'in çektiği bu büyük yüke bir destek bir katkı verebilirsem, kendimi mutlu sayacağım" dedi.

Başbakan Yardımcısı Kaynak, kendisine ikram edilen Kilis yöresine ait gerebiç tatlısını basın mensuplarına ikram etti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, daha sonra Kilis Belediyesi Abidin Ağa sosyal Tesislerine geldi. Bu esnada bayanların zılgıt çekmeleri dikkat çekti. Bayanlar ile bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, daha sonra Öncpınar Konteyner kentine hareket etti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'a, Kilis Valisi İsmail Çataklı, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, AK Parti Kilis milletvekilleri Reşit Polat, Mustafa Hilmi Dülger, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş ile diğer yetkililer eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber