Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:11 Bakan Yerlikaya: “İnterpol’ün kırmızı ve sarı bültenle aradığı Kazakistan u...08:05 İstanbul’da düzenlenen "MAHZEN-27" operasyonuyla hakkında İnterpol’ün kırmı...04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...
Siyaset 24 Eylül 2016 - 16:28 Yorum: 0

Başbakan Yıldırım: “14 yılda Türkiye’yi 3’e katladık”

AK Parti'nin 14 yıldır iktidarda olduğunu belirten Başbakan Binali Yıldırım, "14 yılda Türkiye'yi 3'e katladık. Aynı zamanda 3 darbe girişimini de yerle...

Başbakan Yıldırım: “14 yılda Türkiye’yi 3’e katladık”

AK Parti'nin 14 yıldır iktidarda olduğunu belirten Başbakan Binali Yıldırım, "14 yılda Türkiye'yi 3'e katladık. Aynı zamanda 3 darbe girişimini de yerle bir ettik. Böyle bir 14 yıldan bahsediyoruz. Bundan sonra da inşallah milletimizin duası ve desteği iye Türkiye'de istikrar sürecek" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Ümraniye'de düzenlenen Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı Danışma ve Dayanışma Toplantısı'na katıldı. Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt verdi.

Siyasi istikrarın önemine vurgu yapan Başbakan Binali Yıldırım, "14 Yıldır AK Parti iktidarda doğru. Sayın Kılıçdaroğlu istikrardan neyi kast ediyor bilmiyorum ama siyasette dünyada istikrar deyince güçlü siyasi irade anlaşılır. Aslında istikrar 14 yıldır devam ediyor. Neye rağmen devam ediyor. Darbe girişimine rağmen devam ediyor, vesayet heveslileri ile mücadeleye rağmen devam ediyor. 14 yılda Türkiye'yi 3'e katladık. Aynı zamanda 3 darbe girişimini de yerle bir ettik. Böyle bir 14 yıldan bahsediyoruz. Bundan sonra da inşallah milletimizin duası ve desteği iye Türkiye'de istikrar sürecek" dedi.

Başbakan Yıldırım, ekonomiye vurgu yaptı

"Ekonomide rakamları takla attırmakla ekonomi düzelmez" Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin ekonomide büyük atılımlar yaptığını belirterek, "Ekonomi nasıl düzelir. Dünyada ölçüsü belli. Borcunuzun milli gelirinize oranı nedir, borç ödeme kabiliyetiniz nedir buna bakılır. Gelin beraber bakalım. 2002 AK Parti iktidarından önce borcun milli gelire oranı yüzde 74. Yani 100 TL üretiyorsak 74'ünü borca veriyoruz. Bugün ne olmuş. Yüzde 32 olmuş. 2002'de toplanan bütün vergilerin yüzde 86'sı borca ödenmiş. Bugün 100 TL vergi alıyorsun 12 TL'sini borca veriyorsun. 88 TL'yi de milletin ihtiyacına harcıyorsun. Eğitime, sanayiye, kültüre, turizme harcıyorsun. Eskiden borç ödemek için varımızı yoğumuzu vergimizi toplardık, şimdi topladığımız vergilerin sadece 12 TL'si borca gidiyor" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber