Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 21 Haziran 2018 - 21:03 Yorum: 0

Başbakan Yıldırım: "Milletin geleceğine çomak sokacaklara dur diyecek misiniz"

Başbakan Binali Yıldırım, "Polatlı 24 Haziran'ın ne demek olduğunu çok iyi anlamış. Vakit Polatlı vaktidir, karar vaktidir, Türkiye vaktidir. Polatlı...

Başbakan Yıldırım: 'Milletin geleceğine çomak sokacaklara dur diyecek misiniz'

Başbakan Binali Yıldırım, "Polatlı 24 Haziran'ın ne demek olduğunu çok iyi anlamış. Vakit Polatlı vaktidir, karar vaktidir, Türkiye vaktidir. Polatlı 15 Temmuz'da tankların paletine çomak soktunuz. Alçaklara hak ettiği dersi verdiniz. Şimdi de milletin geleceğine çomak sokacaklara dur diyecek misiniz" dedi.

Başbakan Yıldırım, Polatlı'da halka seslendi. Yıldırım, Polatlı halkının her zaman kendilerine destek verdiğini belirterek, "Cumhurbaşkanı hükümetimizin her zaman yanında yer aldınız. Pazar günü seçim zafer bayramını kutlamaya hazır mısınız? İstiklal için durmak yok yola devam. Allah sizden razı olsun. Maşallah. Her şey gönlünüzce olsun. Fazla söze hacet yok. Polatlı 24 Haziran'ın ne demek olduğunu çok iyi anlamış. Vakit Polatlı vaktidir, karar vaktidir, Türkiye vaktidir. Polatlı 15 Temmuz'da tankların paletine çomak soktunuz. Alçaklara hak ettiği dersi verdiniz. Şimdi de milletin geleceğine çomak sokacaklara dur diyecek misiniz? Polatlı işi bitirmiş. Size düşen Ankara'da rekor kırmaktır Polatlı. Dünya ekonomik krizle boğuşuyor. Ancak bir krizde dünyanın en büyük projelerini yapan tek ülke var o da Türkiye. Polatlı'yı hızlı trenin merkeze yapacağız dedik yaptık mı? Her gün 2 bin Polatlılı kardeşimiz hızlı tren kullanıyor. Polatlı'nın sorunlarını biliyoruz. Biz sorunları torunlara bırakmadık. Dağ gibi hizmetlere dönüştürdük" dedi.

Polatlı'da yapılan yatırımları anlatan Yıldırım, "Koltuk sevdalısı değiliz biz, memleket sevdalısıyız. Siz koltuk yakalamak için her türlü yalanı dolanı söylemeye devam edin. Bu millet kimin iş yaptığını kimin yapmadığını çok iyi biliyor. Biz milletin yoluna baş koyduk ama bu adaylar milletin yoluna taş koyuyor. O taşı Pazar günü kaldırıyor muyuz. Güçlü Meclis için, güçlü hükümet için var mısınız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber