Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 10:48 Yorum: 0

Başbakan Yıldırım Orucunu Sincan’da Açtı

Başbakan Binali Yıldırım, orucunu Sincan'da açtı. İftar sofrasında Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Doç.

Başbakan Yıldırım Orucunu Sincan’da Açtı

Başbakan Binali Yıldırım, orucunu Sincan'da açtı. İftar sofrasında Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan'da yapılacak projelerle ilgili istişarelerde bulundu. Yenikent-Temelli Bulvarı'yla ilgili son gelişmeleri anlatan Başkan Tuna, her zaman Sincanlı'nın yanında olan ve Sincan'a büyük destek veren Başbakan Yıldırım'a teşekkür etti.

Ulaştırma Bakanlığı döneminde birçok kez Sincan'ı ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, Başbakanlık görevine gelmesinin ardından dün akşam ilk kez Sincan'a geldi. Temelli Jandarma Karakolu'ndaki askerlerle iftar sofrasında bir araya gelen Başbakan Yıldırım'a Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, İçişleri Müsteşarı Selami Altınok ve Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da eşlik etti. Temelli'de Başbakan Yıldırım'ı Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna karşıladı. İftar öncesinde çocuklarla sohbet eden Başbakan Yıldırım, daha sonra askerlerle birlikte orucunu açtı. Başbakan Yıldırım, askerlik günlerinin insanlarda güzel anılar bıraktığını ifade etti.

Başbakan Yıldırım, iftar programı sonrası ise Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile görüştü. Başkan Tuna, Başbakan'a Sincan'da devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Tuna, "Ulaştırma Bakanlığı'ndan beri Sayın Yıldırım'ın Sincanımıza sayısız imzası var. Kendisinden her zaman büyük bir destek gördük. Başbakanlık görevi başladığından itibaren de Sayın Başbakanımızın Sincan'a olan ilgisi ve desteği bizi son derece memnun ediyor" dedi.

Başbakan'ın orucunu açmak için Sincan'ı tercih etmesinin verdiği memnuniyeti ifade eden Başkan Tuna, "Sincanımıza verdiği önem için bir kez daha teşekkür ediyorum. Sürpriz ziyaretiyle de bizleri memnun etti. İlçe halkım adına geçmişten bugüne her zaman Sincan'a hassasiyetlerinden dolayı Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu.

Başbakan Yıldırım vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşla sohbet eden Başbakan Yıldırım, fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber