Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 29 Mayıs 2017 - 17:00 Yorum: 0

Başbakan Yıldırım, Sayıştay’ın 155. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Başbakan Binali Yıldırım, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin köklü kurumlarından olan Sayıştay'ın 155. kuruluş yıldönümünü en içten duygularımla...

Başbakan Yıldırım, Sayıştay’ın 155. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Başbakan Binali Yıldırım, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin köklü kurumlarından olan Sayıştay'ın 155. kuruluş yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum" dedi.

Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Yıldırım, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin köklü kurumlarından olan Sayıştay'ın 155. kuruluş yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum. Sayıştay, ülkemizin kamu idaresinde denetleyici ve yargılayıcı görevler ifa etmektedir. Mali kaynakların etkin ve verimli kullanılmasını da üstlenen Sayıştay, uyguladığı mali denetim sistemi ve disiplinli çalışma düzeniyle önemli hizmetleri yürütmektedir.

Sayıştay'ın milli menfaatlerimizi korumaya yönelik hassasiyetlerine her zaman büyük güven duyduğumu ifade ediyor, bu vesileyle tüm Sayıştay mensuplarına sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber