Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 04 Eylül 2016 - 15:18 Yorum: 0

Başbakan Yıldırım’dan ikinci müjde

Başbakan Binali Yıldırım Diyarbakır'dan ikinci önemli müjdeyi de verdi.

Başbakan Yıldırım’dan ikinci müjde

Başbakan Binali Yıldırım Diyarbakır'dan ikinci önemli müjdeyi de verdi. Başbakan Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi Tanıtım Programı kapsamında terörden zarar gören bölgelere fabrika yapan yatırımcılara kamudan alım garantisi verileceğini söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım, Cahit Sıtkı Tarancı Kongre Merkezi'ndeki toplantıda Diyarbakır'da yatırım destek paketini açıklıyor. Paket içerisindeki desteklemelerden bahseden Başbakan Yıldırım, terörden zarar gören 7 bölgeyi kalkındırmak için 10 milyarlık yatırım yapılacağı müjdesini verdikten sonra ikinci bir müjdeyi de açıkladı. Bölgeye yatırım yapılması için planladıkları desteklemeleri anlatan Başbakan Yıldırım, yatırımcıların bölgeye gelmesi için pazar sorununu da çözdüklerini söyledi.

Başbakan Yıldırım, "Devletin ihtiyaç duyduğu her türlü alımı buradaki fabrikalardan alacağız. Yani üretilen ürünü nasıl satacağız diye bir derdiniz olmayacak. Türkiye dünyaya 4 milyon dolar yardım yapıyor. Bu hibeleri buralardaki fabrikalardan üretilen mallarla yapacağız ve böylece pazarlama derdi de olmayacaktır. Buralarda yatırım yapan bütün yatırımcılara kamudan alım garantisi vereceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber