Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 26 Kasım 2014 - 16:38 Yorum: 0

Başbakanın elini öptüğü anı anlattı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Tunceli ziyareti sırasında elini öptüğü 80 yaşındaki Polat Kayaoğlu: "Başbakanın 80 yaşındaki bir vatandaşın elini öpmesi, benim için gurur vericidir. Kendisine bu davranışından dolayı teşekkür ederim"

Başbakanın elini öptüğü anı anlattı

TUNCELİ (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Tunceli ziyareti sırasında elini öptüğü 80 yaşındaki Polat Kayaoğlu, "Başbakanın 80 yaşındaki bir vatandaşın elini öpmesi, benim için gurur vericidir. Kendisine bu davranışından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Ovacıklı Kayaoğlu, 23 Kasım'da Tunceli'yi ziyaret eden Başbakan Davutoğlu ile ayaküstü sohbetinin detaylarını AA muhabirine anlattı. İlçenin sorunlarını Başbakan Davutoğlu'na iletmek için o gün Ovacık'tan Tunceli'ye geldiğini belirten Kayaoğlu, Davutoğlu ile cemevi önünde görüştüğünü anımsatarak, "Sayın Başbakan benim bulunduğum tarafa yönelince ben de hem hoş geldiniz demek hem de ilçemizle ilgili sorunlarımızı iletmek için yanına gidip elini tutarak 'Sayın Başbakanım beni dinlerseniz ilçemizin dört sorunu var, mümkünse bu sorunlarımızı dile getirin' dedim. Hozat'tan gelen yolumuz, Ovacık ilçemizle Erzincan'ın İliç ilçesi arasındaki yolumuz ve Mercan köyü üzerinden Erzincan'a ulaşım sağlayacak yolumuzun tamamlanmasını, bunun haricinde üniversite mezunu gençlerimize iş sağlamalarını rica ettim" diye konuştu.

Davutoğlu'ndan çocuklarına iş istemediğini, sadece ilçesi için yapılması gerekenleri anlattığını vurgulayan Kayaoğlu, "Beni dinlediği için kendisine teşekkür ettim. Başbakanın Tunceli ziyaretinde 80 yaşındaki bir vatandaşın elini öpmesi, benim için gurur vericidir. Kendisine bu davranışından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayaoğlu ile görüşmesi sırasında çekilen fotoğrafa ilişkin, "Bu ziyaret dolayısıyla elime kapandı, öpmek istedi. Ne haddimize, bizden yaşlı birine, bir dedeye el öptürmek. Ben de mukabele ederek onun eline sarıldım" açıklamasında bulunmuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber